3 milliarder vundet af heldig amerikansk lottospiller i fredags

Så skete det. Der har ikke været vindere siden januar, og nu var puljen oppe på 521 mio. dollars. Men i fredags blev den udløst, og en amerikansk lottospiller var med et slag 3 milliarder rigere. Selv om vi har store lottogevinster i Danmark og i Europa, så er der et stykke vej op til en sådan gevinst.

Læs også: Dansker vinder over 13 mio. kr. i Eurojackpot

Amerikansk lottospiller 521 mio. dollars rigere


I fredags blev en amerikansk lottospiller altså ikke mindre end rundt regnet 3 mia. kr. rigere, da han vandt 521 mio. dollars i det amerikanske Mega Million-lotteri. Kuponen blev købt på en tankstation i New Jersey, der ligger omkring 48 km fra New York.

Det er den fjerdestørste gevinst, der er vundet i Mega Millions historie. Gevinsten er så stor, da der som nævnt ikke siden januar i år er en spiller, der har haft alle de seks vindertal. Sandsynligheden for at vinde er således ikke specielt stor. Faktisk er den bare én til 259 mio.

Er du den heldige vinder?>/h3>

Du har næppe været i New Jersey og købt en lottokupon på en amerikansk tankstation. Men hvis du har, så tjek lige lommerne. Vinderkuponens ejermand har nemlig endnu ikke henvendt sig. Nyhedsmedier har været i kontakt med ejeren af tankstationen, der naturligvis er vildt glad på vinderens vegne. Personalet har de også talt med, og ikke så overraskende har de ingen anelse om, hvem der kan have købt kuponen. Op til udtrækningen har der virkelig været run på, da mange har villet været med i konkurrencen med den store jackpot.